WordPress kurser og workshops tilpasset dine behov

WordPress er et utrolig fleksibelt og brugervenligt system til at lave hjemmesider i, og WordPress passer rigtig godt til mindre virksomheder og iværksættere. Men opstarten med installation og opsætning kan godt være lidt besværlig og tidskrævende, hvis man ikke har så meget kendskab til den verden i forvejen. Alfa Kommunikation tilbyder intensive og skræddersyede WordPress kurser og workshops, hvor du kan blive fortrolig med WordPress og lære nogle af de vigtigste tips og tricks til at få en god hjemmeside.
wordpress-kurser

Intensivt WordPress kursus

Intensivt WordPress kursus er en introduktion til de mest grundlæggende funktioner i WordPress. Det er for dig, der har ansvaret for en WordPress hjemmeside og gerne vil blive helt fortrolig med, hvordan du opdaterer indhold og uploader billeder og dokumenter og andre grundlæggende funktioner i WordPress.

Tips og inspiration

Hvis du gerne vil lære mere, men ikke er interesseret i et WordPress kursus, kan du også få tips og inspiration til brugen af WordPress her på siden – se f.eks. Opdatering af WordPress

Ring eller skriv på tlf. 21 90 67 76 eller svl@alfakommunikation, hvis du vil vide mere om mulighederne for at komme på WordPress kursus og workshop – eller læs mere på siderne med kursusbeskrivelserne – se menuen til højre.