Alfa Kommunikation designer og udvikler brugervenlige og responsive hjemmesider i WordPress.

wordpress-responsive-webdesignSærlige behov og ønsker efterkommes i originale løsninger, der er i passer til virksomhedens identitet og værdier.

Alfa Kommunikation er til at tale med – også selvom du ikke kender så meget til webudvikling. Vi hjælper med hele processen fra planlægning over udvikling til introduktion til hvordan du selv kan arbejde videre med den færdige hjemmeside.

Du får mulighed for selv at stå for opdatering og vedligeholdelse af hjemmesiden, når den er færdig, ved hjælp af det cms, der hedder WordPress (Læs mere nedenfor). Du får en god introduktion og mulighed for support – alt efter hvad du har behov for.

Fremtidssikre løsninger

Alle hjemmesider laves i overensstemmelse med gældende standarder og kan let vedligeholdes og videreudvikles. Alle hjemmesider designes, så de er responsive – det vil sige at de fungerer godt på alle enheder (computer, tablet, mobiltelefon etc.)

Efter implementering er der ingen løbende udgifter til Alfa Kommunikation ud over betaling for webhotel og domænefornyelse.

Da der bruges open source software og du ejer alle rettigheder til din færdige hjemmeside, vil du vil ikke være bundet til Alfa Kommunikation, hvis du på et tidspunkt skulle ønske at skifte leverandør.

Alfa Kommunikation står naturligvis til rådighed for et videre samarbejde om din hjemmeside, og tilbyder forskellige support- og servicemuligheder.

WordPress

Alfa Kommunikation benytter det meget udbredte cms WordPress. WordPress er et af de mest udbredte programmer til at lave hjemmesider i – både i Danmark og på verdensplan. Og det er ikke uden grund, for WordPress er et utrolig fleksibelt og brugervenligt system, der især passer rigtig godt til mindre virksomheder og iværksættere.

Alfa Kommunikation kan hjælpe med alt fra en standardopsætning med et standarddesign til en helt unik opsætning, der er tilpasset jeres særlige behov og med et originalt design.

Installering af WordPress med standard-opsætning

Alfa Kommunikation tilbyder en billig løsning, hvis du bare gerne vil have hjælp til at installere WordPress og sætte hjemmesiden op med en af de mange færdige design-skabeloner.

Det er en nem og hurtig måde at få en hjemmeside, der er ikke koster ret meget, men alligevel ser professionel ud. Se eksempler på skabeloner her.

WordPress tilpasset dine behov

WordPress er et meget fleksibelt system, der kan udvikles og tilpasses i det uendelige efter behov.

Alfa Kommunikation kan hjælpe med at tilpasse WordPress, så systemet kan det, som du har behov for. Alfa Kommunikation kan endvidere levere et originalt design, der passer lige præcis til jeres udtryk og identitet.

Nemt at opdatere indhold

WordPress er et af de nemmeste cms’er på markedet, når det kommer til den daglige opdatering af indhold på hjemmesiden (og/eller bloggen).

Det betyder, at det bliver nemt at holde sin hjemmeside opdateret – også selvom man ikke har forstand på teknologien bag hjemmesider.