Webtekster og indhold

tekstforfatterGode tekster med et klart og interessant indhold, der er relevant og forståeligt for din målgruppe, er lige så vigtige som et flot og brugervenligt design på din hjemmeside.

Alfa Kommunikation kan hjælpe med klar og struktureret formidling i tekster, der vinder gehør, og får modtageren til at føle sig respekteret og forstået.

Alfa Kommunikation udarbejder tekster i et korrekt og klart sprog, der er tilpasset det aktuelle medie.

Vi sætter teksterne op, så de bliver læsevanlige og tilpasser dem til den aktuelle designskabelon. Vi kan også komme med forslag til billeder, der understreger og formidler budskabet.

Værdier og identitet

Alfa Kommunikation tilbyder klar formidling af budskaber i tekster, så de er i overensstemmelse med virksomhedens værdier og selvopfattelse.

Originalitet og integritet

Alfa Kommunikation leverer tekster, der er originale, som vinder gehør, og som får modtageren til at føle sig respekteret og forstået – også når situationsfornemmelse og indlevelsesevne er afgørende faktorer.

Struktur og klarhed

Alfa Kommunikation står for strukturering af indholdet, så budskabet fremstår klart og forståeligt for læseren – også når emnet er komplekst eller vanskeligt tilgængeligt.

Troværdighed

Alfa Kommunikation kan hjælpe med at sikre, at virksomhedens værdier bliver signaleret i teksten på en troværdig måde.

Nøgleord (SEO)

Alfa Kommunikation formulerer teksterne, så de ud over at give mening for brugerne, også giver mening for Google og andre søgemaskiner. Når teksterne skrives, tages der hensyn til brugen af de rette keywords på de rigtige steder, så siden bliver nemmere at finde via søgemaskinerne.

Professionelt indtryk

Gode tekster og et validt indhold, der er struktureret brugervenligt giver et professionelt indtryk af virksomheden. Det samme gælder en rimelig aktualitet af indholdet.

Gamle nyheder og indhold, der ikke længere er relevant, giver et dårligt indtryk. Så har du selv for travlt til at holde dit indhold vedlige og skrive nogle skarpe tekster, kan Alfa Kommunikation gøre arbejdet for dig, mens du passer din kerneforretning.

Har du brug for professionel og troværdigt indhold, så send en mail til sus@alfakommunikation.dk på eller ring på 2190 6776

Du kan også udfylde formularen her