Lej en ekstern webmaster eller webvikar

Ekstern Webmaster (Freepik)Både mennesker og søgemaskiner vurderer en hjemmesides værdi ud fra opdateringsfrekvensen – samt kvaliteten og relevansen af den information, der findes på hjemmesiden.

I mange virksomheder og institutioner kan det være svært at finde tiden til at holde hjemmesiden opdateret i den travle hverdag. Men i en verden med et overvældende informations-udbud er det afgørende, at den information, man tilbyder, til alle tider er opdateret og relevant.

Derfor tilbyder Alfa Kommunikation at hjælpe med at holde hjemmesiden opdateret og sikre kvaliteten af indholdet som ekstern webmaster og redaktør.

Personlig webmaster og redaktør

Alfa Kommunikation kan stå for oplægning af færdige tekster på jeres hjemmeside. Vi kan hjælpe med at kvalitetssikre indholdet, så det er brugervenligt og i overensstemmelse med virksomhedens værdier og selvopfattelse.

Webtekster

Der er forskel på at læse trykt tekst og at læse tekst på en skærm på en computer, tablet eller smartphone.

Alfa Kommunikation tilbyder udarbejdelse af klare og brugervenlige tekster. Vi kan også redigere tilsendte tekster, så de passer til webmediet og efterlever standarder for brugervenlighed og godt net-sprog.

Læs mere om tekster og indhold.

Spar tid og penge

Fordelen ved en ekstern webmaster er, at der ikke går tid fra virksomhedens egentlige arbejde, når hjemmesiden skal opdateres og vedligeholdes.

Der kan spares tid og penge, når der ikke skal bruges tid i virksomheden på skrive-processen og opdateringen af hjemmesiden.

Troværdighed

Regelmæssig opdatering af indholdet på en hjemmeside betyder, at virksomheden undgår at tabe troværdighed eller fremstå som uprofessionel pga. statisk indhold, gamle ”nyheder” og forældet information.