WordPress kurser og workshops tilpasset dine behov

WordPress er et utrolig fleksibelt og brugervenligt system til at lave hjemmesider i, og WordPress passer rigtig godt til mindre virksomheder og iværksættere. Men opstarten med installation og opsætning kan godt være lidt besværlig og tidskrævende, hvis man ikke har så meget kendskab til den verden i forvejen. Alfa Kommunikation tilbyder intensive og skræddersyede WordPress kurser og workshops, hvor du kan blive fortrolig med WordPress og lære nogle af de vigtigste tips og tricks til at få en god hjemmeside.
wordpress-kurser

Intensivt WordPress kursus

Intensivt WordPress kursus er en introduktion til de mest grundlæggende funktioner i WordPress. Det er for dig, der har ansvaret for en WordPress hjemmeside og gerne vil blive helt fortrolig med, hvordan du opdaterer indhold og uploader billeder og dokumenter og andre grundlæggende funktioner i WordPress. Læs mere om kurset Intensvit WordPress kursus.

Lav din egen hjemmeside i WordPress

Lav din egen hjemmeside i WordPress er en workshop, hvor vi sammen sætter din hjemmeside op med WordPress og installerer og konfigurerer et tema (design), du godt kan lide. Det er en nem og billig måde at få en hjemmeside, som du selv kan vedligeholde fremover.

På dag 2 af workshoppen arbejder vi med indholdet på din hjemmeside, så det fremstår professionelt og relevant for dine kunder/brugere og bliver fundet via søgemaskinerne.

Workshoppen løber over to dage, men du kan også vælge kun den ene af dagene. Læs mere om workshoppen Lav din egen hjemmeside i WordPress.

Tips og inspiration

Hvis du gerne vil lære mere, men ikke er interesseret i et WordPress kursus, kan du også få tips og inspiration til brugen af WordPress her på siden – se f.eks. Opdatering af WordPress

Ring eller skriv på tlf. 21 90 67 76 eller svl@alfakommunikation, hvis du vil vide mere om mulighederne for at komme på WordPress kursus og workshop – eller læs mere på siderne med kursusbeskrivelserne – se menuen til højre.